Po dolini so se že pričele spuščati prve jutranje jesenske meglice, čas brezskrbnih počitniških dni se  izteka. V sredo 1. septembra 2021 je prvi šolski dan. Učence od 6. do 9. razreda vabim, da se nam prvi šolski dan pridružijo ob 8.20 na ploščadi pred šolo, kjer vas bomo pozdravili in boste v spremstvu razredničark in razrednikov odšli v šolo (učenci 6. in 8. razreda vhod pri kuhinji, učenci 7. in 9. razreda vhod pri učilnici TIT). Prvi dan s seboj prinesite šolske copate, beležko, pisalo, bidon in masko. Malica bo že prvi šolski dan, kosilo pa od drugega dne dalje. Pouk se bo zaključil po 4. šolski uri  (ob 11.50).

OBA šolska avtobusa bosta prvi šolski dan zjutraj odpeljala po voznem redu za drugi šolski avtobus, po končanem pouku pa OBA avtobusa odpeljeta ob 12. uri s šolske avtobusne postaje. Glede na trenutne razmere zaradi širjenja virusa COVID-19 bo izobraževalni proces potekal po modelu B in v skladu s priporočili NIJZ. Učence prosimo, da upoštevajo priporočila ministrstva in NIJZ in se pred šolo in v šoli vedejo samozaščitno.

Vsi skupaj bomo poskrbeli, da se bodo učenci v šoli kljub ukrepom počutili dobro in da bodo imeli na voljo vso našo pomoč in podporo. Vsa ostala podrobnejša navodila bodo učenci dobili pri svojih razredničarkah in razrednikih prvi dan.

V priponki so vhodi v šolo v času, ko pouk poteka po modelu B.

Vstopne točke za vstop v šolo si oglejte na spodnji povezavi.

Vstopne točke 1.9.2021

Tatjana Žgank Meža, ravnateljica