V petek, 18. novembra 2022 smo se učenci in učitelji v celostnem tehniškem dnevu prepustili božično-novoletni ustvarjalnosti. Lotili smo se izdelovanja najrazličnejših izdelkov, ki močno dišijo po bližajočih se praznikih. Tako so nastali: svečniki, venčki, nakit, voščilnice, vrečice, kamenčki in gumbki za srečo in še in še. Da bi bilo predpraznično vzdušje še bolj pristno, je zadišalo tudi po piškotih, ki so jih spekli osmošolci z učiteljico.

Tako so lahko takoj preizkusili moderne gospodinjske aparate, ki jih je šoli podarilo podjetje BSH, za kar se jim iskreno zahvaljujemo. Zagotovo bodo novi aparati pripomogli, da bo iz gospodinjske učilnice dišalo in da bodo mladi kuharji še naprej kalili svoje kuharske veščine.

Stojnice so se v četrtek, 24. novembra na Predprazničnem semnju šibile od lepih božično-novoletnih izdelkov, prodajni vrvež pa je prevzel vse: učence, učitelje, naključne obiskovalce kot tudi starše, ki so prišli podpret svoje otroke.  Celotni izkupiček od prodanih izdelkov smo namenili v dobro šolskega sklada. Vsem, ki ste nas podprli in v dobrodelne namene kupili kakšen naš predpraznični utrinek, se iskreno zahvaljujemo.