Aktualna obvestila

Prvi šolski dan

Spoštovane učenke ter učenci, cenjeni starši

Po dolini so se že pričele spuščati prve jutranje jesenske meglice, čas brezskrbnih počitniških dni se počasi a nezadržno izteka.

Prvi šolski dan v novem šolskem letu je v četrtek, 1. septembra 2016.

Sprejem učencev od 1. do 9. razreda na centralni šoli bo ob 8. uri v telovadnici šole. Po uvodnih pozdravnih nagovorih ter skupnih navodilih ob pričetku novega šolskega leta bodo imeli prvošolci v predavalnici kratek kulturni program, učenci od 2. do 9. razreda pa bodo odšli skupaj z razredniki v njihove matične učilnice.

Učenci na POŠ Ponikva ter POŠ Gotovlje od 2. do 5. razreda pričnejo z vzgojno-izobraževalnim procesom ob 8. uri. Sprejem prvošolcev na POŠ Gotovlje bo od 9. uri, na POŠ Ponikva pa ob 10. uri.

Prvi šolski dan imajo učenci od 2. do 9. razreda s sabo beležko, pisala ter šolske copate.

Učence 1. razredov spremljajo starši. Učenci 1. razreda prvi šolski dan prinesejo šolsko torbo s šolskimi potrebščinami ter šolske copate.

 

Prvi šolski dan bo za učence organizirana malica, drugi šolski dan pa malica, kosilo in popoldanski dodatek (za učence od 1. do 5. razreda). Učenci prvi šolski dan vrnejo izpolnjene naročilnice za prehrano, ki so jih prejeli ob zaključku šolskega leta. Šolsko prehrano plačujejo starši s položnicami, ki jih bodo prejeli po pošti.

 

Šolska avtobusa za obe relaciji s Ponikve odpeljeta zjutraj s prve postaje (Vodosteč) ob 7.25., tako da bodo učenci predvidoma prispeli na POŠ Gotovlje ob 7.40 in v Žalec ob 7.45.

 

Vzgojno-izobraževalni proces se bo prvi šolski dan zaključil bo 12. uri, ko odpeljeta tudi oba šolska avtobusa.

 

Za učence, ki so vključeni v OPB bo organizirano podaljšano bivanje tudi prvi šolski dan, poskrbeli bomo tudi za obrok hrane tistih, ki bodo ostali v PB. Starše učencev od  2. do 5. razreda, ki so prijavljeni v OPB prosimo, da svojim otrokom  naročijo, da razrednikom sporočijo, ali prvi šolski dan ostanejo v podaljšanem bivanju ali ne. Učenci 1. razreda bodo aktivnosti prvi šolski dan zaključili predvidoma ob 11.30. uri. V koliko starši 1. r. ta dan potrebujejo OPB, lahko otrok ostane v podaljšanem bivanju.

 

Prvi šolski dan bodo  razredniki učence od  2. do 9. razreda ter starše in učence 1. razredov seznanili z vzgojnim načrtom  šole, hišnim redom  ter pravili šolskega reda. Učenci bodo prvi šolski dan prejeli tudi publikacijo šole.

 

Prijazno in doživeto preživljanje zadnjih počitniških dni vam želi

                                                                                              ravnateljica

                                                                                              Tatjana Žgank Meža

umetniške delavnice

Več o informacij o teh delavnicah je na spletni strani ZKŠT Žalec

Stran 1 od 1412345...10...Zadnja »
Zadnji dogodki

Evropska vas

9.5.2016 smo se udeležili zaključne prireditve projekta Evropska vas, ki je potekala v Celju. Naša šola je predstavljala Španijo. Na stojnici smo razstavili izdelke, ki so nastali skozi celo šolsko leto, Mia, Lea in Gloria pa so zapele in zaplesale špansko pesem Guantanamera. Spodaj si lahko ogledate nekaj utrinkov.

DSC_0007
DSC_0014
Mentorici projekta: Saša Griguljak in Tanja Ropas
Stran 1 od 41234
Projekti

znak_bienala_PIKA5

ekosola2

zdrava

Shema_solskega_sadja

logo_kulturna_sola_transparent_copy

logo_etwinning
evropska-vas

simbioza