Aktualna obvestila

Obvestilo

Spoštovani starši!

Februarja 2017 začne veljati spremenjena zakonodaja o subvencioniranju šolskih kosil. Tistim otrokom, pri katerih znesek dohodka na družinskega člana sodi v 1., 2. in 3. dohodninski razred, bo s 1. februarjem pripadala 100% subvencija šolskih kosil.

Več v priloženem članku: http://val202.rtvslo.si/2017/01/botrstvo-69/

Monika Korbar, šolska svetovalna služba

Stran 1 od 912345...Zadnja »
Zadnji dogodki

27. Otroški parlament z naslovom Otroci in načrtovanje prihodnosti

parlament 2

V sredo, 15. 2. 2017 so učenci in učenke razpravljali o temi Otroci in načrtovanju prihodnosti ter o njenih podtemah: Kdo sem in kakšen človek želim postati, Okolje, Vrednote, Prihodnost. Ob koncu zanimive debate, je bilo zasedanje šolskega parlamenta sklepčno glede otrok z najbolj prepričljivimi  argumenti. Zato čestitamo Valentini Jokić, Gašperju Jesenku, Ajni Dedić, Martinu Mutcu, Tjaši Jazbinšek, Mii Vučković, Lučki Robič in Maji Hribernik Mlinar, ki bodo šolo predstavljali na medobčinskem šolskem parlamentu, ki bo 2. 3. 2017 potekal na OŠ Vransko – Tabor.

Saša Bratina, mentorica otroškega parlamenta

slika parlament

 

Valentinova tržnica

DSC_0544

 

Včeraj je na naši šoli potekala valentinova tržnica, ki smo jo pripravili devetošolci. Na njej smo prodajali številne izdelke, ki smo jih pripravljali in ustvarjali zadnji mesec. Prodajali smo različne voščilnice, piškote, venčke, obeske, okraske, glinene izdelke v duhu valentinovega praznika in prihajajoče pomladi. Poleg tega smo devetošolci pripravili delavnice za naše najmlajše, kjer so ustvarjali različne izdelke. Najmlajši so se preizkusili tudi v šivanju puhastih srčkov. Naša kuhinja nam je pomagala pripraviti čaj, ki smo ga ponudili gostom. Na našo tržnico smo se devetošolci pripravljali dober mesec in pol, ves namen pa je bil, da zbran denar vložimo v letošnjo “našo” valeto. Devetošolci smo zelo zadovoljni z včerajšnjim obiskom in našim dobičkom.

Radi bi se zahvalili vsem, ki so nam pri tem pomagali in nas podpirali. Hvala.

Vaši devetošolci

DSC_0557

Stran 1 od 1012345...10...Zadnja »
Projekti

znak_bienala_PIKA5

ekosola2

zdrava

Shema_solskega_sadja

logo_kulturna_sola_transparent_copy

logo_etwinning
evropska-vas

simbioza