Aktualna obvestila

Šolsko leto se končuje…

Spoštovani.

Šolarji na naši šoli v tem zadnjem tednu zaključujejo s poukom v tem šolskem letu. Zaposleni se trudimo z vrednotenjem vzgojno-izobraževalnega dela. Z veseljem ugotavljamo, da smo odlično izpeljali številne aktivnosti in tudi uspehi niso izostali.

V petek, 15. junija, so z veličastno valeto zaključili osnovno šolsko obveznost naši devetošolci. Prav vsi zaposleni na naši šoli vam, spoštovani devetošolci generacije 2017/2018 želimo, da bi poleteli na krilih svoje mladostne razigranosti ter vedoželjnosti. Naj vas spremljajo modre odločitve, sreča, zdravje ter spoštljiv odnos do sebe in sveta okoli vas.

Obveznosti tega šolskega leta bodo za vse ostale učence zaključene v petek, 22. junija 2018.

Šolsko leto bomo zaključili slovesno na šolski proslavi na centralni šoli ter obeh podružničnih šolah. Zadnji šolski dan bo vzgojno-izobraževalni proces zaključen po 4. šolski uri. Zadnji šolski dan bosta zjutraj vozila oba avtobusa po ustaljenem voznem redu. Odhod avtobusov po končanih obveznostih pa bo od 12.30 s šolske avtobusne postaje.

Učencem ter staršem želim, da v času poletnih počitnic najdete čas drug za drugega ter vas razveseljujejo drobne radosti vsakdanjika ter praznika poletnih počitnic.

Tatjana Žgank Meža, ravnateljica

 

Stran 1 od 512345
Zadnji dogodki

I. OŠ Žalec dosegla 2. mesto

Podelitev priznanja I. OŠ Žalec za doseženo 2. mesto v Projektu Ekošole

Zaključili smo s  projektom Hrana ni za tjavendan, ki se v sklopu Ekošole izvaja že četrto leto zapored, naša šola pa je v projekt vključena že tretjič. Cilji projekta so ozaveščanje in izvajanje raznolikih aktivnosti za krepitev odgovornega ravnanja s hrano in za zmanjševanje količin zavržene hrane. Letos smo ponovili lanskoletni uspeh in ponovno osvojili 2. mesto med sodelujočimi šolami. Več si preberite v prispevku.

Stran 1 od 2712345...1020...Zadnja »
Projekti

znak_bienala_PIKA5

ekosola2

zdrava

Shema_solskega_sadja

logo_kulturna_sola_transparent_copy

logo_etwinning
evropska-vas

simbioza