Aktualna obvestila

Počitnice so tu…

Avtorica slike: Ana Eva Potočnik, 7. b

Šolski zvonec je še zadnjič pozvonil v tem šolskem letu… in prišle so zaslužene počitnice. Čas, ki se ga učenci neizmerno veselijo in prav je tako.

V šolskem letu 2021/2022 smo bili zelo ustvarjalni, uspešni na različnih področjih, izvedli smo načrtovane projekte in ponosni smo, da nam je vse to uspelo. Veliko energije in pripravljenosti sodelovanja z vseh strani (učenci, učitelji, starši, vodstvo šole) je bilo potrebno, da smo izpeljali in realizirali vse naše zastavljene cilje…vsak izmed vas pa je bil pomemben delček v našem mozaiku, zato vam vsem skupaj želim brezskrbne, razigrane in tople počitnice.

Vrnite se v šolo polni nove in pozitivne energije, ki jo boste potrebovali za novo šolsko leto…

Tatjana Žgank Meža, ravnateljica

Uradne ure med počitnicami: julij  6. 7., 11. 7, 18. 7, 29. 7. 2022 in avgust: 2. 8., 9. 8., 17. 8. 2022

Predhodno prosim pokličite na telefonsko številko 713 24 22 ali 051 612 740.

Zadnji dogodki

Državne prvakinje v atletiki

V Mariboru je potekalo državno prvenstvo v atletiki. Eva VIGNJEVIĆ je v teku na 60m z osebnim rekordom 7.82 sekund osvojila 1. mesto in s tem naslov državne prvakinje. Štafeta učenk 4X100m je po ogorčenem boju prav tako zmagala. Tekle so v postavi: Pina ARČAN MAGAJNE, Maša URBANČIČ, Tjaša TOMPLAK in Eva VIGNJEVIĆ.

Na prvenstvu so nastopili tudi: Blaž SATLER v skoku v višino, Rok OGRAJENŠEK v metu vortexa in Aljaž VASLE v teku na 60m. Vidnejših rezultatov sicer niso dosegli, je pa že sama uvrstitev na DRŽAVNO prvenstvo izreden uspeh. Predvsem če upoštevamo dejstvo, da omenjeni učenci atletike ne trenirajo.

DRŽAVNIM PRVAKINJAM in ostalim nastopajočim iskreno ČESTITAMO!

 

Projekti

znak_bienala_PIKA5

ekosola2

zdrava

 

Shema_solskega_sadja

logo_kulturna_sola_transparent_copy

logo_etwinning
evropska-vas

simbioza