Aktualna obvestila

Državne prvakinje v atletiki

V Mariboru je potekalo državno prvenstvo v atletiki. Eva VIGNJEVIĆ je v teku na 60m z osebnim rekordom 7.82 sekund osvojila 1. mesto in s tem naslov državne prvakinje. Štafeta učenk 4X100m je po ogorčenem boju prav tako zmagala. Tekle so v postavi: Pina ARČAN MAGAJNE, Maša URBANČIČ, Tjaša TOMPLAK in Eva VIGNJEVIĆ.

Na prvenstvu so nastopili tudi: Blaž SATLER v skoku v višino, Rok OGRAJENŠEK v metu vortexa in Aljaž VASLE v teku na 60m. Vidnejših rezultatov sicer niso dosegli, je pa že sama uvrstitev na DRŽAVNO prvenstvo izreden uspeh. Predvsem če upoštevamo dejstvo, da omenjeni učenci atletike ne trenirajo.

DRŽAVNIM PRVAKINJAM in ostalim nastopajočim iskreno ČESTITAMO!

 

Zadnji dogodki

Zborovski BUM

V četrtek, 2. 6. 2022 je na naši šoli pod okriljem JSKD potekal Zborovski bum, ki je povezal otroške in mladinske pevske zbore iz šestih osnovnih šol (I. OŠ Žalec, OŠ Petrovče, OŠ Vransko-Tabor, OŠ Braslovče, OŠ Prebold in OŠ Polzela). Ob odlični spremljavi učiteljev Glasbene šole »Risto Savin« Žalec je skupaj zapelo kar 500 pevcev, ki so dvorano napolnili s čarobnostjo glasbe in pričarali pravi pevski praznik.

Zborovodkinja Tina Jošovc

 

 

Projekti

znak_bienala_PIKA5

ekosola2

zdrava

 

Shema_solskega_sadja

logo_kulturna_sola_transparent_copy

logo_etwinning
evropska-vas

simbioza